O nama.

Naši prioriteti su: kvalitetna gradnja, ispoštovani rokovi, vaša sigurnost i zadovoljstvo.

PRONIX DOO NOVI SAD je stabilno preduzeće čija je oblast delovanja investiranje, izgradnja, prodaja stanova u Novom Sadu, na najatraktivnijim lokacijama. Mi smo iskusna i ambiciozna ekipa inženjera koja aktivno radi od 2005. godine. Zajedno sa našim stalnim saradnicima, ljudima koji su stručni u onome što rade, činimo tim koji odgovorno i profesionalno radi svoj posao. Cilj nam je da klijentima obezbedimo kvalitetno i sigurno mesto za život i rad. Rezultat toga su zadovoljni kupci čiji se broj svake godine uvećava. Kroz dugogodišnje iskustvo došli smo do neprocenjivog znanja koje svakodnevno primenjujemo u poslovanju.

Poslovni podaci.

Naše poslovanje odlikuje pre svega kvalitetna gradnja uz 100% ispoštovane rokove gradnje, kao i potpuna pravna i ekonomska sigurnost svih koji sa nama posluju, počevši od vlasnika placeva, podizvođača pa do krajnjih kupaca naših stanova. Objekti koje gradimo zadovoljavaju sve uslove energetske efikasnosti i dobiće validan energentski pasoš kada se za to steknu zakonski uslovi.

Naročito vodimo računa o željama i zahtevima naših kupaca te u toku izgradnje prihvatamo njihove sugestije u vezi sa izborom unutrašnje opreme.

Posebna prednost prilikom kupovine naših stanova je što svaki naš objekat poseduje kompletnu dokumentaciju za gradnju i što u najkraćem mogućem roku nakon zavšetka izgradnje svi stanovi budu uknjiženi. Sarađujemo sa svim bankama kako bi prodaja stanova na kredit mogla da se odvija brže i lakše.

Naše stanove možete kupiti na kredit i znatno pre nego što budu 80% završeni. Za sve naše stanove koji su u prodaji imate mogućnost za povrat PDV-a.

Preuzmite obrasce za povrat PDV-a.

Ponudi lokaciju

Sime Matavulja 16, Novi Sad

Lokacije u pripremi

Ukoliko ste zainteresovani za ovu lokaciju, popunite podatke ispod.